No mostrar més aquest missatge

CosmoCaixa Barcelona

Museos de Barcelona: museo de ciencias CosmoCaixa Barcelona

Espais Permanents
Plaça de la Ciència

L'espai exterior
L'espai exterior

No disposes del plug-in de Flash necessari per visualitzar aquest vídeo i/o bé tens desactivat el JavaScript del teu navegador. Pots baixar-te el plug-in de Flash a Adobe.com (Obre en una finestra nova)

Transcripció del contingut del vídeo L'espai exterior:

El Museu de la Ciència disposa d'una gran plaça pública: una esplanada de més de 5.000 m² per gaudir de l'entorn i de la ciència.

A la plaça de la Ciència hi ha instal·lats uns mòduls interactius relacionats amb l'astronomia, com el rellotge de sol o la bola de la Terra que mostra el mecanisme de les estacions.

El Jardí de la Mediterrània ofereix un esplèndid ventall de plantes autòctones d'aquest ecosistema.
També hi podrem observar l'impredictible moviment del Catacaos.

El Jardí d'Arquímedes té dues instal·lacions interactives: el telescopi de so i el cargol d'Arquímedes.

I, amb l'Estació meteorològica, et proposem apropar-te al món fascinant de la meteorologia. Hi podràs apreciar com, si es mesuren amb rigor l'evolució de diferents paràmetres bàsics com ara la temperatura, la pressió o la humitat, es poden obtenir pistes que ens ajudin a preveure el complex comportament de la nostra atmosfera.


La ciència, a l'aire lliure

Una gran plaça oberta a tothom on podràs experimentar amb grans mòduls de ciència en un entorn natural. Un nou espai públic per a la ciutat, ple d'experiències científiques.

Ara, el nou Museu de la Ciència obre una nova plaça pública per a la ciutat de Barcelona. Una gran esplanada de més de 5.000 m² per gaudir de l'entorn i de la ciència. Un espai on al llarg del temps s'aniran instal·lant grans mòduls interactius: màquines, escultures i muntatges experimentals, per tal de descobrir i comprendre científicament els elements de la natura.

Vine a veure'ls. L'accés és lliure.