No mostrar més aquest missatge

CosmoCaixa Barcelona

Museos de Barcelona: museo de ciencias CosmoCaixa Barcelona

Espais Permanents
Flash i Clik

La primera experiència de la ciència

Al Clik i al Flash, els més menuts faran grans descobriments i observaran tota mena de fenòmens. L'objectiu fonamental es despertar la curiositat per la ciència a través dels jocs.

Flash

Flash
Flash

No disposes del plug-in de Flash necessari per visualitzar aquest vídeo i/o bé tens desactivat el JavaScript del teu navegador. Pots baixar-te el plug-in de Flash a Adobe.com (Obre en una finestra nova)

Transcripció del contingut del vídeo Flash:

Aquest és un espai per a nens i nenes de 7 a 10 anys.

Els visitants del Flash es converteixen en investigadors i aprenen els fonaments de la ciència. Són petits científics.

El Flash té grans mòduls en els quals poden treballar en grup. Hi ha, per exemple, la vivència d'un fenomen, la introducció a una llei natural o el coneixement d'una tècnica.

I a part del món més científic, al Flash, també hi podem trobar aspectes del món que ens envolta: la construcció, l'entorn natural, l'exploració dels éssers vius i les noves tecnologies.

Amb l'ajut d'uns monitors que els acompanyen a través de l'experimentació, el raonament i el diàleg, els nens i les nenes comencen a aprendre a través de la seva pròpia experiència.


Una gran sala amb mòduls interactius pensats per estimular la curiositat per la ciència als nens i nenes de 7 a 9 anys i obrir-los les portes del coneixement científic. Cada mòdul els presenta la vivència d'un fenomen, la introducció a una llei natural o el coneixement d'una tècnica.

A través de l'experimentació, el raonament i el diàleg, descobriran diferents aspectes de la ciència i del món que els envolta: la construcció, l'entorn natural, l'exploració dels éssers vius, l'electricitat i les noves tecnologies.

  • Modela el paisatge
  • L'Animalàrium
  • La màquina elèctrica
  • L'observatori
  • I molt més

» Més informació de l'activitat Flash (Abre en una ventana nueva)

Clik

La sala del Clik, per a nens i nenes de 3 a 6 anys, és un espai interactiu on el joc, l'observació i la deducció esdevenen eines per a la descoberta. A través de les olors, les sensacions tàctils, les bombolles o les màquines, aquest espai pretén despertar la curiositat dels més petits pel món de la ciència i estimular la seva actitud experimental. Acompanyats dels adults, en grups escolars o en família, els nens i nenes viuran la seva primera aproximació a la ciència.

Experimenta amb els miralls, els calidoscopis i les lupes. Entra al bosc de les sensacions. Dirigeix la màquina orquestra.

» Més informació de l'activitat Clik (Obre en una finestra nova)