No mostrar més aquest missatge

TecnoRevolució. Descobreix els avenços en tecnologies convergents

Plaça de Colón
Écija

Del 10 al 22 de febrer

TecnoRevolució video 1

No disposes del plug-in de Flash necessari per visualitzar aquest vídeo i/o bé tens desactivat el JavaScript del teu navegador. Pots baixar-te el plug-in de Flash a Adobe.com (Obre en una finestra nova)

Transcripció del contingut del vídeo TecnoRevolució. Descobreix els avenços en tecnologies convergents:

L'Obra Social "la Caixa" presenta "TECNOREVOLUCIÓ"

Una mostra interactiva que ens convida a submergir-nos en l'apassionant món de les tecnologies convergents i a conèixer de prop els grans avenços que han aportat a la nostra vida quotidiana.

En el primer àmbit de l'exposició, quatre audiovisuals ens descobreixen les autèntiques protagonistes de la revolució tecnològica: la nanotecnologia; la biotecnologia; les tecnologies de la informació i la comunicació, i les ciències cognitives.

Quatre tecnologies que, quan interactuen, són capaces de transformar en progrés el que fins fa ben poc semblava ciència-ficció. Capaces de canviar el món que ens envolta i desenvolupar sorprenents avenços en camps tan diferents com la medicina, l'alimentació, l'esport, la indústria o la moda.

El segon àmbit de l'exposició ens proposa viure algunes d'aquestes revolucions en primera persona. A través de sis mòduls interactius podrem experimentar coses tan fascinants com moure una bola amb el poder de la ment, esbrinar com es propaga un virus i es produeix una pandèmia, comprovar com les nanopartícules poden lluitar contra el càncer, descobrir minirobots que imiten comportaments animals, ser capturats per l'atenta mirada de 64 ulls robotitzats o compondre una cançó amb un instrument que capta moviments.

Durant uns quants mesos "TECNOREVOLUCIÓ" recorrerà diferents punts de la geografia espanyola per apropar-nos els grans avenços en tecnologies convergents. Anima't a descobrir-los!

Entrada gratuïta

Vine a l'ExpoCaixa. Vine a sentir l'art, la ciència i la cultura més a prop teu.

Obra Social "la Caixa"
L'ànima de "la Caixa"

La majoria de les persones quan sentim paraules com ara "nanotecnologia" o "biotecnologia" pensem en una cosa molt allunyada del nostre dia a dia. Aquesta exposició pretén demostrar com n'estan, de presents, aquestes tecnologies a la vida de tothom. Des de l'àmbit sanitari, passant per l'art, fins a la vestimenta, la tecnologia inunda tots els aspectes de la vida.

"TECNOREVOLUCIÓ" està estructurada en tres àmbits ben diferenciats, que permetran a l'usuari conèixer, experimentar i jugar amb alguns dels avenços més revolucionaris del món tecnològic. Audiovisuals que mostren de manera clara i amena cada una de les tecnologies que formen el fil argumental de l'exposició: la nanotecnologia; la biotecnologia, les TIC (tecnologies de la informació i la comunicació), i les ciències cognitives i la neurociència. Aplicacions que ens apropen a les tecnologies d'una manera experimental i divertida. Per acabar el recorregut, les visites de centres escolars podran dur a terme un taller educatiu en el qual es treballarà amb robots que es comporten com éssers vius.

La tecnologia és a tot arreu. Ens facilita la vida, ens ajuda a la feina, ens observa. En vols observar alguns dels millors avenços?

» Activitats relacionades amb l'exposició "TecnoRevolució. Descobreix els avenços en tecnologies convergents" (Obre en una finestra nova)