No mostrar més aquest missatge

Concurs de relats RNE

Concurs de relats 2015. Si tens 60 anys o més, anima't a participar en el Concurs de relats escrits per gent gran de l'Obra Social ''la Caixa''. Més informació del concurs aquí. 100 anys amb la gent gran
Concurs de relats 2015. Si tens 60 anys o més, anima't a participar en el Concurs de relats escrits per gent gran de l'Obra Social ''la Caixa''. Més informació del concurs aquí. 100 anys amb la gent gran

No disposes del plug-in de Flash necessari per visualitzar aquest vídeo i/o bé tens desactivat el JavaScript del teu navegador. Pots baixar-te el plug-in de Flash a Adobe.com (Obre en una finestra nova)

Transcripció del contingut del vídeo Concurs de relats RNE:

"Hi havia una vegada un nen…
Feia un dia assolellat…
Cap a l’any 1940…
Expliquen que hi havia un home…
En un país llunyà…
Expliquen els que ho van veure…
Així comença la història". 

CONCURS DE RELATS 2015

Fes sortir el teu talent per escriure històries

Pots enviar els relats per correu electrònic a: juntospasoapaso@rtve.es o per correu postal a:

       RNE programa Juntos paso a paso
       Av. de la Radio Televisión, 4
       28223 – Pozuelo de Alarcón, Madrid

ENVIA’NS EL TEU RELAT ABANS DE L’11 DE MAIG

Consulta’n les bases al web www.laCaixa.es/ObraSocial

Obra Social ”la Caixa”
L’ànima de ”la Caixa”

100 ANYS amb la gent gran

Objectius de l'activitat

  1. 1 Estimular i exercitar aspectes com l'hàbit de la lectura, l'ús de la imaginació i l'activitat creativa entre les persones grans.

  2. 2 Fomentar els valors dels nostres grans i que aquests facin partícips a la resta de la ciutadania dels seus coneixements.

Com ho desenvolupem

El Concurs de Relats 2015, en la seva setena edició, torna a proposar a la gent gran que comparteixi el seu talent i història amb nosaltres.

Tal i com diu Soledad Puértolas, "un relat escrit pot tenir més força, més importància que la realitat que ens envolta".

Volem que la gent gran contribueixi a crear la realitat de la nostra societat. Els relats escrits per gent gran són reflex de com aquestes persones viuen i observen la nostra història i el nostre temps.

Accedeix a les bases per poder participar en la setena edició del Concurs de Relats 2015.

» Bases de la 7a edició 2015 del concurs de relats escrits per persones grans (PDF, 1,18 MB) (Obre en una finestra nova)

Difusió dels relats guanyadors i finalistes

» Relat guanyador 2015: Gotas de lluvia (PDF, 312 KB)  (Només en castellà)

La publicació Relatos que merecen un lugar muy especial. Historias finalistas del concurso de relatos escritos por personas mayores 2011-2012 reuneix els relats dels guanyadors i els finalistes de la primera i segona edició del Concurs de relats escrits per persones grans, organitzat per la Obra Social "la Caixa" Ràdio Nacional d'Espanya.

  1. 1 Coneix la nostra:

  "Relatos que merecen un lugar muy especial 2" (PDF, 2,34 MB)  (Només en castellà)

Publicació digital "Relatos que merecen un lugar muy especial 1" (Obre en una finestra nova) (Només en castellà)

Nota: recomanem fer servir la versió més actualitzada possible del teu navegador (Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari, etc.) per visualitzar-ne correctament el contingut.

  1. 2 Guanyadors d'edicions anteriors: