No mostrar més aquest missatge

ActivaLaMent

ActivaLaMent

ActivaLaMent
Exercita la teva ment i
coneix com envellim

Tota activitat mental pot ser enriquidora a qualsevol edat, i contribuir a fer que la persona gran visqui un envelliment més saludable i satisfactori.

Amb aquest material, l'Obra Social "la Caixa" pretén facilitar una eina, pensada i dissenyada a partir del coneixement científic, que dóna l'oportunitat a les persones de mantenir la ment activa.

ActivaLaMent

ActivaLaMent és una plataforma d'estimulació cognitiva dissenyada per professionals de la neuropsicologia i pensada perquè la gent gran posi la ment en forma d'una manera senzilla i entretinguda.
El programa ofereix més de 1.200 exercicis enfocats a treballar sis àrees cognitives principals: el llenguatge, la memòria, l'atenció i concentració, el processament visual i l'auditiu i les funcions executives.

Per tal d'accedir a tots els exercicis i treure el màxim profit al programa cal estar registrat. Això permetrà seguir un itinerari que s'ajusta al rendiment de cada persona.

Objectius:
 

  1. 1 Exercitar i estimular les capacitats cognitives

  2. 2 Mantenir la ment activa

  3. 3 Incrementar l'autonomia personal
     

Primer omple el següent formulari, i un cop rebis el teu codi d'accés, entra a la web ActivaLaMent per completar el registre.

» Pàgina web ActivaLaMent (Abre en una ventana nueva)

Servei d'atenció telefònica de 9 a 20 h
902 22 30 40